مرکز تحقیقات علوم دارویی دریایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

عنوان : دانشگاه علوم پزشكی اهواز میزبان كنفرانس "تهیه داروها از ذخایر دریایی"
تاريخ :
 ۱۳۹۱/۰۷/۰۱
ساعت : ۱۳:۴۰:۲۷

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ،دکتر محمدرضا شوشی زاده در گفت و گو با خبرنگاران- با بیان این مطلب عنوان کرد: این کنفرانس با هدف ارائه آخرین اطلاعات از منابع منطقه خلیج فارس و کاربری های دارویی و با همکاری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در قالب 8 سخنرانی برگزار می شود.

وی با بیان این که این کنفرانس از ساعت 8 صبح تا 14 بعد از ظهر ادامه دارد، خاطرنشان کرد: عناوین سخنرانی های صبح به ترتیب زمانی شامل خلیج فارس یک منبع دریایی غنی برای تهیه مواد دارویی و غیر دارویی با سخنرانی دکتر احمد سواری، ماهی شناسی محیط زیست و پوشش منطقه ای ماهی مرکب حوزه خلیج فارس به عنوان یک منبع دارویی با سخنرانی دکتر سید محمدباقر نبوی، تهیه و آنالیز کیتین و کیتوزان از ماهی مرکب حوزه خلیج فارس با سخنرانی دکتر محمدرضا شوشی زاده، کاربری های عمومی دارویی کیتین و کیتوزان استحصالی از ماهی مرکب حوزه خلیج فارس با سخنرانی دکتر عبدالحسین مقبل خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات دارویی دریایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: تهیه نانولیپوزم های دارویی از کیتین و کیتوزان با سخنرانی دکتر اسکندر مقیمی پور، زیست فناوری و امکان سنجی تولید انبوه و بومی سازی مشتقات دارویی ماهیان خلیج فارس با سخنرانی دکتر ابراهیم رجب زاده، صادرات و واردات کیتین و کیتوزان جهت اهداف دارویی و خوراکی و ... با سخنرانی دکتر عبدالعظیم بهفر، طب مکمل: طب سوزنی با سخنرانی دکترحبیب فلاح هم عناوین سخنرانی های بعد از ظهر است.